Nuoruustango

 

 

Onkohan tota tässä olevaa versiota tosta jokä päivä ja joka ikinen yö missään. NWO propaganda. Oon kattonu ja idea oli hyvä mut pääparin näyttelijät teennäisiä. Mun mielestä se oli aika epäuskottava leffa, muuta vikaa ei ollu. Paitsi Ellin vastanäyttelijän ois voinu paremminki valita. Dumb blacks are now in FINLAND. If we don't stop this madness, angelic blond beauties will disappear before my death. This b* ch she has already forgotten that her ancestors are VIKINGS. @lastwhiteman23. Nuoruustango. Tää on minusta hienoin tulkinta. Kävin katsomassa elokuvan. Pari aika hyvää uutta versiota vanhoista suomihiteistä, mutta kyllä tossa höpöhöpö romanssia oli aika piinaavaa katsoa... Eikä sitä helpota näyttelijöiden kokemattomuus...

Epic fail. On tämä kyllä kuin Edith Piaf. Pidä pelle pienempää suuta! On typerää yrittää taas tehdä tästäkin vitun elokuvasta jotain rasisti on reppana kamppanjaa! Eiköhän näistä tummista miehistä ole ollut enimmäkseen haittaa. @Abutilon62 Ihmisiä vaan ärsyttää kun joku neekeri vie naisen, synnyttää tämän kanssa lapsen joka todennäköisesti on mulatti, joka vie taas naisen ja synnyttää lisää mustia jne. Kyllähän se näitä ihmisiä harmittaa jotka haluu pitää suomen ' puhdasrotuisena' maana. No ite toivon, että tuo helsinki jääköön ainoaksi kaupungiksi joka on monikulttuurinen. Pian täällä eleillään kun jenkeissä, rikolliset on suurin osa mustia (vankilatilastot) Katon tätäkin vidii vaan koska oon masokisti.

Ja taas tätä ihanaa yleistämistä! Mä en edelleenkään ymmärrä, miksi et täällä suomessa saa olla mitään mieltä ilman, että joku tulee heti lokeroimaan sut johonkin ihmisryhmään yms. Takorautaa -levyltä (2002. Lämpöni lempeni annan, kaunis on nuoruutein Näät suven ruusut kannan, itseni yksin tein Ei ole muuta antaa, kuin tämä nuoruutein Sulle sen tahdon kantaa en. Nylon Beat - Nuoruustango, Listen free to Olavi Uusivirta – Nuoruustango (Jatsikansa tulee, Ei mitään koskaan ollutkaan and more. 10 tracks (40:38. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at 1971 (Kaj Chydenius & Anu Kaipainen. Lämpöni lempeni annan, kaunis on nuoruutein Näät suven ruusut kannan, itseni yksin tein Ei ole muuta antaa, kuin tämä nuoruutein Sulle sen tahdon. Nuoruustango — Olavi Uusivirta, Kiti Neuvonen - Nuoruustango.

Nuoruustango laulun sanat. Nuoruustango kiti neuvonen. Where is my money bitch. <3<3<3<3. Nuoruustango kiti neuvonen youtube. Millä ihmeen tavalla ootte saanu näin irrationaalisen keskustelun leffatrailerin ympärille. itse leffasta on vain muutama kommentti. no minkäs sille voi jos jotkut luulevat elävänsä 1950-luvun Etelä-Afrikassa. Upea ja puhutteleva elokuva kaikin herkkää ja kaunista rakkautta mutta myös vakavaa vastuunkantoa ja elämän traakisuutta. Tätä elokuvaa on katsottu kymmeniä kertoja ja koskaan ei pitkästy... miksihän tällaisia elokuvia ei tehdä enempää. Voi hyväluoja sentään kun vituttaa tommoset saatanan wannabe-natsit! Kipittäkää vaikka luolaan asumaan niin voitte käsikädessä iloita toistenne seurasta onnellisina! Natsikortti on nyt käytetty.

 

Thank you for sharing such a great performer, I'd like it to be a better quality video, it really spoiled the experience.

 

 


 

Nuoruustango youtube. Nuoruustango elokuva. Nuoruustango laulun sanat. Nuoruustango. Nuoruustango kaj chydenius. Nuoruustango sanat. Nuoruustango chords. Nuoruustango piano.